GALETES DE NADAL

Un clàssic durant les vacances de Nadal. Són fàcils de fer, per tant aptes des dels 2 fins als 99 anys. També són molt versàtils, ja que, segons els gustos, pots afegir canyella, gingebre, xocolata o l'ingredient que més t'agradi. I també l'última recepta que farem als tallers de cuina setmanals.



RECEPTA
- 100 grs de mantega pomada (vol dir amb textura de pomada, estovada, fora de la nevera)
- 100 grs de sucre
- 200 grs de farina
- 1 ou

* Barregem el sucre, la farina i la mantega amb les mans. Un cop ben barrejat, hi afegim l'ou, barregem més encara, i guardem la massa a la nevera durant 2 hores (podeu guardar-la en forma de pilota)
* Traiem la massa de la nevera, espolvoregem farina sobre el marbre o la taula de treball, i amb l'ajuda d'un corró, l'estirem fins que faci uns 3-5 mm
* Ho posem al forn que ja estarà calentat a 180º durant 12-15 min





Comentaris

Entrades populars