OUS


No hi ha absolutament cap problema en menjar un ou (hi ha estudis que afirmen que fins a dos ous), al dia en persones sanes. Repeteixo, no hi ha cap problema en menjar un ou al dia. Inclús en persones que tenen el colesterol alt.

Segons una investigació publicada al 1997 a la revista científica "American Journal of Clinical Nutrition" i amb molts altres estudis posteriors que ho corroboren, el colesterol que conté l'ou no passa al colesterol plasmàtic ja que el mateix ou conté substàncies que bloquegen aquest traspàs. Només les persones que pateixen hipercolesterolemia cal que consultin al seu metge.

Quin gran recurs és l'ou a l'hora de cuinar quan no hi ha temps. L'ou ideal és aquell que té la clara coagulada i el rovell cru. Així que un ou passat per aigua o bé un ou a la planxa són opcions genials! (Eviteu l'ou ferrat o fregit) Si a més ho acompanyeu amb unes patates liles fetes al forn i marcades a la planxa, triomfareu segur.

Recordeu: endavant amb els ous!!!!



Comentaris

Entrades populars