MONIATOS

 

 



Cuarta i última recepta del repte: nyoquis de moniato
- els dos moniatos enfornats
- 200 grs de farina d'arròs
- 1 ou batut
- sal i pebre
...
La millor manera és fer-ho amb un robot de cuina perquè la textura us quedarà millor. Barregeu els moniatos i l'ou, i aneu afegint la farina fins que us quedi una textura ni massa tova ni massa dura. Si, ja sé que aquests conceptes són difícils d'entendre (quina és la textura exacta?)Això us ho donarà la pràctica. També podeu fer 3 masses de nyoquis amb 3 textures diferents, i veure quina és la que millor us funciona. Si us ve de gust, podeu afegir altres ingredients com formatge blau, alguna herba o espècie, ...
...
Un cop feta la massa, feu-ne tires i talleu-les. Ho podeu congelar perfectament.
Per coure els nyoquis només cal aigua bullint i tirar-los. Quan pugen a la superfície vol dir que estan llestos.





Els podeu acompanyar amb:
- salsa pesto
- bolognesa
- crema d'espinacs
- salsa de formatge
- i així fins a l'infinit
...
ALTRES OPCIONS (són infinites...)
- enforneu els moniatos tallats com patates fregides i serviu amb guacamole
- hamburgueses de moniato i feta
- crema de moniato

Comentaris

Publicacions populars