PASTANAGUES ESPECIADES
Una altra manera de menjar verdura: com a primer plat, per picar, per portar a la feina, per menjar a mig matí.
- agafa un manat de pastanagues.
- fes una barreja amb diferents espècies o herbes (pebre vermell, cardamom en pols, pebre, comí, orenga, romaní, ...) I oli d'oliva.
- barreja les pastanagues amb les herbes, espècies i l'oli perquè quedin ben impregnades.
- posa-ho al forn, a 180o uns 25-30 minuts.
- serveix amb una salsa de iogurt (iogurt, sal, pebre, una mica de suc de llimona i menta picada)
- agafa un manat de pastanagues.
- fes una barreja amb diferents espècies o herbes (pebre vermell, cardamom en pols, pebre, comí, orenga, romaní, ...) I oli d'oliva.
- barreja les pastanagues amb les herbes, espècies i l'oli perquè quedin ben impregnades.
- posa-ho al forn, a 180o uns 25-30 minuts.
- serveix amb una salsa de iogurt (iogurt, sal, pebre, una mica de suc de llimona i menta picada)
Comentaris