XIPS DE COL KALE



- Agafa un manat de kale i treu-li el tronc del mig a cadascuna de les fulles. Jo ho he fet amb les mans.
- Posa-la en un bol prou gran perquè puguis remenar amb les mans
- Afegeix 1tasseta d'agave (O sirope de arce, o melassa de poma,...), 1 tasseta d'oli d'oliva, 1 tasseta de gomassio
- Remena bé amb les mans
- Posa-ho en una safata de forn uns 30 minuts a 120°C

NOTES
1. Fes la barreja en un bol, no directament a la safata. D'aquesta manera evitaràs que l'oli es quedi a sota i les xips quedarien massa olioses
2. Si quan han passat els 30 minuts encara tenen consistència tova, deixa les xips una estona més. Han de tenir la textura de les patates fregides.
3. Si no tens gomassio (sèsam +sal), compra'l!!! El podràs fer servir a tot arreu (cremes, sopes, pasta, sobre una torrada,...) Estaràs afegint un extra de calci
4. És important posar-hi la part dolça. És el que li dóna el punt.
5. També queda molt bé si abans de tirar l'oli a les xips ho afegiu una mica de salsa de soja

Comentaris

Entrades populars