ESPINACS (part 1)



Tinc excedent d'espinacs a casa. I necessito cuinar-los de maneres diferents, sinó no hi haurà manera de que se'ls mengin



Primera proposta, PESTO D'ESPINACS

* Parmesà, espinacs crus, avellanes torrades, alls negres, OOVE {oli d'oliva verge extra}.
* Tot triturat.

mides? A ull. Si fins i tot per fer un pesto hem d'anar pesant ingredients, a qui no li agradi cuinar, li serà molt pesat. Amb l'assaig/error ja anireu adaptant-lo al vostre gust.

Ingredients: si teniu ametlles, pinyons o anous, proveu de fer-ho amb aquests altres fruits secs.

Si poseu all cru, amb una sola dent en principi és suficient.




Amb què el podeu acompanyar?
- Amb una torrada al matí o mig mati
- Amb llegums, cereals, pasta
- Per acompanyar unes verdures o patates al forn
- Per amanir la mongeta amb patata, en comptes de posar-hi només oli

Comentaris

Entrades populars