ESPINACS (part 1)
Tinc excedent d'espinacs a casa. I necessito cuinar-los de maneres diferents, sinó no hi haurà manera de que se'ls mengin
Primera proposta, PESTO D'ESPINACS
* Parmesà, espinacs crus, avellanes torrades, alls negres, OOVE {oli d'oliva verge extra}.
* Tot triturat.
mides? A ull. Si fins i tot per fer un pesto hem d'anar pesant ingredients, a qui no li agradi cuinar, li serà molt pesat. Amb l'assaig/error ja anireu adaptant-lo al vostre gust.
Ingredients: si teniu ametlles, pinyons o anous, proveu de fer-ho amb aquests altres fruits secs.
Si poseu all cru, amb una sola dent en principi és suficient.
Amb què el podeu acompanyar?
- Amb una torrada al matí o mig mati
- Amb llegums, cereals, pasta
- Per acompanyar unes verdures o patates al forn
- Per amanir la mongeta amb patata, en comptes de posar-hi només oli
- Amb una torrada al matí o mig mati
- Amb llegums, cereals, pasta
- Per acompanyar unes verdures o patates al forn
- Per amanir la mongeta amb patata, en comptes de posar-hi només oli
Comentaris