AMANIDA DE MONGETA TENDRA I PÉSSECS ROSTITS AMB VINAGRETA DE NOUS I ENCENALLS DE FOIE


Una recepta diferent de les que penjo normalment. Aquesta és per un dia de festa, ara que ve Sant Joan i altres nits d'estiu.

- 800 grs de mongetes tallades en juliana. S'han de bullir entre 3-4 minuts, i després refredar amb aigua i gel, per tal de tallar la cocció i que quedin "al dente" i amb el color ben verd
- 4 préssecs ferms
- 2 grapats de nous picades
- 1 got OOVE
- 1/2 got de vinagre de Mòdena
- 1 medalló de foie micuit congelat

* Pelem els préssecs, els tallem per la meitat i els hi traiem l'os
* Els saltegem en una paella amb una mica d'oli
* Fem la vinagreta barrejant les nous, l'oli i el vinagre {emulsionem}
* Emplatem amb les mongetes a sota, els préssecs a sobre i ho reguem amb la vinagreta
* A l'últim moment, just abans de servir, traiem el foie del congelador {SI NO ESTÀ CONGELAT NO US FUNCIONARÀ!!!!!} i en ratllem unes virutes per sobre

Recepta del meu estimat cosí@hiddenfactorybarcelona un geni dels fogons 


Comentaris

Entrades populars