OLI DE PARMESÀ




Quan estem cuinant, gairebé tot s'aprofita. Les quantitats d'aliments que es llencen a les cases, són de vergonya. El malbaratament alimentari està més que mai al seu pic de màxims. Comprem més del que necessitem perquè no hi ha una planificació prèvia dels àpats.

Aquí teniu una idea per aprofitar el formatge parmesà. No tireu mai la pell, la part dura que normalment llencem perquè no és comestible. 


Un cop tingueu la pell, és tan fàcil com agafar un oli d'oliva (jo faig servir el de 0.4º) omplir un pot fins dalt, i introduir-hi la pell del parmesà. La podeu deixar un mínim de 4 setmanes i el màxim que vulgueu. Quan més temps passi, més gust agafarà l'oli.

Aquest procés el podeu fer servir per a fer-vos olis personalitzats de qualsevol gust: de romaní, de farigola, picant, de tòfona,...



Comentaris

Entrades populars