HUMMUS DE REMOLATXA
Una bona manera de tastar verdures de mica en mica i cada dia, i apropar-nos a sabors nous, és amb els hummus. De fet la paraula "hummus" fa referència al "paté de cigrons" amb tahina, oli d'oliva, all, comí i llimona.
Els "hummus" als que em refereixo doncs, no són res més que la preparació "base", més algun ingredient més.
En aquest cas, hi he afegit remolatxa.
Ingredients:
- 2 remolatxes ja cuites o bé previament enfornades per vosaltres mateixos
- 250 grs de cigrons ja cuits
- 2 cullerades soperes de tahina
- oli d'oliva
- 2 grans d'all negre (opcional)
- sal
El procés de preparació no té cap secret: tots els ingredients junts dins una processadora d'aliments (thermomix, turmix, robot, ...)
Emplatar amb els "topings" que vulgueu: brots, daus de tofu, ceba caramelitzada, llavors, herbes aromàtiques, bastonets de pastanaga, ...
O simplement al mig de la taula amb bastonets de pa o pa de pitta.
Comentaris