HAMBURGUESES DE BRÒQUIL


Hi ha plats que els cuines per menjar-los al moment, i no en pots fer més quantitat, perquè o bé no es poden congelar, o bé no es poden conservar a la nevera més de 2 o 3 dies.

Doncs no és el cas d'aquesta recepta. Quan us hi poseu, dobleu quantitats, i feu-ne totes les que pugueu, per després congelar-les. Això us servirà per tenir un dinar, sopar o tupper, llest sense haver de cuinar. Només haureu d'esperar a que es descongeli i escalfar-ho una mica.

Apunteu:
- 1 bròquil
- 2 ous
- 1 cullerada sopera de farina de civada, d'ametlles o de la que tingueu per casa
- les espècies que us vingui de gust: all en pols, ceba, curry, pebre vermell fumat, ...
- sal
- un formatge que us agradi. Jo en aquest cas ho he fet amb formatge Feta

Triturem el bròquil i el barregem amb la resta d'ingredients. En una safata de forn hi coloqueu paper de forn o un silpat per evitar que s'enganxin les hamburgueses. Aneu agafant massa i aneu donant forma. Enforneu uns 15-20 minuts a 180º. 

Comentaris

Entrades populars