ALBERGÍNIES FREGIDES AMB SALSA PICANT


Ingredients
6 albergínies japoneses (o 2 de normals) 
2 cullerades d’oli vegetal
40 ml d’aigua calenta


Per a la salsa: 
1 cullerada de gingebre picat
1 cullerada d’all picat
2 cullerades de ceba tendrá picada
1 cullerada de llavors de sèsam moltes
4 cullerades de salsa de soja
1⁄2 cullerada d’oli picant

Elaboració
Retirar la part verda de l’albergínia i posar-les en una paella per tal que la pell es torri (si volem podem afegir una mica d'oli). Un cop se'ns hagin torrat les albergínies afegirem aigua a la mateixa paella i deixarem coure a foc mitjà uns 5 minuts (si les albergínies són grans ben bé el doble) tapades. 
Quan estiguin cuites (toves però que no es desfacin) retirar-les del foc i tallar-les a tires no molt grans, per a una mossegada.
Per a la salsa, barrejar tots els ingredients i afegir-la per sobre de l’albergínia a l’hora de servir. 




Comentaris

Entrades populars