GYOZAS
INGREDIENTS
Farciment:
* 200 g de col xinesa (la part superior)
* 200 g de carn de porc picada (o 100 g de porc i 100 g de carn de gamba a trossets)
* 2 cullerades de salsa de soja, 1 cullerada de gingebre ratllat
* 1 dent d'all ratllat
* 1 cullerada de ceba tendra picada (part verda)
* 1 polsim de sucre
* 1/2 cullerada de pebre negre
* 2 cullerades d'oli de sèsam
* oli per a fregir
* Massa per a empanades (botigues asiàtiques)
* salsa de soja
* Vinagre d’arròs
EL·LABORACIÓ
- En un bol amaneix la carn amb la soja i remena bé. Afegeix la col tallada a la juliana ben fina, el gingebre, l'all, la ceba, el sucre, l'oli i el pebre. Barreja bé.
- Farceix els discos de massa amb una petita porció de farcit i tanca-les tot mullant les vores de la massa abans de tancar.
- Cou les empanades en una vaporera durant uns 6 minuts i després les passes per la planxa o paella amb un xic d’oli fins que siguin una mica daurades.
- Retira les empanades i serveix calentes amb salsa de soja i vinagre d’arròs.
* recepta de Manel Guirado
Comentaris