martes, 14 de febrero de 2017

TRINXAT (RECEPTES DELS DIMARTS)

He perdut el compte del temps que fa que no escric al blog. Així que començaré sense preambuls i sense donar gaires explicacions. Tot plegat es faria massa llarg. Només dir que el meu enamorament amb la cuina segueix ben viu i que he trobat una nova companya d'aventures per compartir aquesta afició: la meva filla de 8 anys.
Els dimarts al migdia són nostres. Fem classes particulars de cuina. Ningú ens molesta, estem soles, posem música i fem cada setmana un plat on aprofitem per aprendre altres coses més enllà de la recepta.
Avui la patata i la col ja estaven bullides. Hem après a pelar alls amb el pelador màgic; a rentar-nos les mans tocant l'acer del ganivet per fer fora la olor; a controlar el foc perquè els alls no es cremin. I volia posar-hi algun element extra. Després de descartar el formatge ratllat, ha optat per un ou passat per aigua. L'ha emplatat amb un aro rodó de cuina, un raig d'oli d'oliva de primera premsada en fred i un grapat de llavors de sèsam torrat i sèsam negre.


No hay comentarios: