CEVICHE DE PEIX BLANC AMB LLET DE TIGRE
Ingredients (per a 4 persones)
- 600 g de peix blanc (llobarro, orada, llenguado, turbot,...tallat a dauets de 1,5 cm
- 1 ceba lila o cubeta tallada en juliana molt finament i macerada amb aigua i gel durant 10 minuts
- ½ ají limo ben picat
- 1 cullarada de coliandre picat
- sal i pebre
- 1 ceba lila o cubeta tallada en juliana molt finament i macerada amb aigua i gel durant 10 minuts
- ½ ají limo ben picat
- 1 cullarada de coliandre picat
- sal i pebre
Per a la llet de tigre:
- 100 grs de peix blanc
- el suc de 8-10 llimes
- 1/2 all
- 1 cullerada de pasta d'ají groc
- 1 raig d'aigua o de caldo de peix
- 2 cullerades d'api picat
Per decorar:
- moniato o yuca
Preparació
- 100 grs de peix blanc
- el suc de 8-10 llimes
- 1/2 all
- 1 cullerada de pasta d'ají groc
- 1 raig d'aigua o de caldo de peix
- 2 cullerades d'api picat
Per decorar:
- moniato o yuca
Preparació
- Prepara el suc de llima al moment per evitar que es torni agri
- Barreja'l amb la resta d'ingredients de la llet de tigre i tritura'ls
- Guarda-ho a la nevera
- En el momento de servir, posa en un bol el peix i salpebra'l- Barreja'l amb la resta d'ingredients de la llet de tigre i tritura'ls
- Guarda-ho a la nevera
- Barreja bé, i afegeix l'ají llimó i 1/3 de la ceba escorreguda
- Torna a barrejar-ho i afegeix la llet de tigre. Després ja pots posar-hi el coliandre i serveix al moment decorant amb la resta de la ceba, i el moniato o la yuca bullida
Comentaris