TÀRTAR DE MAGRET D'ÀNEC AMB POMA, ANOUS I SALSA TERIYAKI
INGREDIENTS
- 4 filets d’ànec (uns 100grs. Per persona)
- 1 poma reineta
- 1 cullerada de salsa d’ostres o Teriyaki
- 50 grs d’anous
- 4 escalunyes o 1ceba de Figueres petita
- Sal, pebre
- Una mica de rúcula per la guarnició
EL·LABORACIÓ
- Tallem el filet d’ànec a daus molt petits, com si fos carn picada.
- També tallem la poma i la ceba en brunoise (dauets molt petits)
- Un cop tenim tots els ingredients ben tallats, barregem seguint aquest ordre: la carn picada, la poma, la ceba (o escalunyes) i les anous.
- Seguidament hi barregem una cullerada de salsa d’ostres i rectifiquem de sal i pebre
- Emplatem amb una mica de rúcula per acompanyar
Comentaris
Pel que veig, no es passa res per la paella, wok...??