martes, 28 de octubre de 2014

TÀRTAR DE MAGRET D'ÀNEC AMB POMA, ANOUS I SALSA TERIYAKI

TARTAR DE MAGRET D’ÀNEC AMB POMA, ANOUS I SALSA TERIYAKI (4 persones)

INGREDIENTS
  • 4 filets d’ànec  (uns 100grs. Per persona)
  • 1 poma reineta
  • 1 cullerada de salsa d’ostres o Teriyaki
  • 50 grs d’anous
  • 4 escalunyes o  1ceba de Figueres petita
  • Sal, pebre 
  • Una mica de rúcula per la guarnició




EL·LABORACIÓ
  • Tallem el filet d’ànec a daus molt petits, com si fos carn picada.
  • També tallem la poma i la ceba en brunoise (dauets molt petits)
  • Un cop tenim tots els ingredients ben tallats, barregem seguint aquest ordre: la carn picada, la poma, la ceba (o escalunyes) i les anous. 
  • Seguidament hi barregem una cullerada de salsa d’ostres i rectifiquem de sal i pebre
  • Emplatem amb una mica de rúcula per acompanyar








1 comentario:

Txell Lleal dijo...

Ep... m'alegro que tornis a estar per aquí!!!
Pel que veig, no es passa res per la paella, wok...??