miércoles, 13 de julio de 2011

TICKETS BAR

Sopar al Tickets Bar, la nova aventura del Ferran Adrià.

* Préssec impregnat de sangria blanca

* Olives esferificades

* Carpaccio de toro pintat amb greix d'ibèric

* Pescaíto frito

* Mini airbag farcit de formatge manchego

* Nius d'ous de guatlla 1'40'' amb migas d'almogrote

* Steak tartar de tomàquet amb làmines de pa

* Ostra amb consomé transparent de gaspatxo

* Amanida de tomàquet "el lleig de Tudela" i Ventresca de tonyina cuita a 54º amb el seu suc

* Salmó marinat amb mel trufada i iogurt

* Navalles amb salsa de gingebre, pebre de caiena i aire de llimona

* Entre-pernil

* Mollete de papada

* Ceps guisats amb vinagreta de suc de tòfona negra i pinyons

* Cuixetes de conill amb mousse d'all i oli

* Patates confitades amb costella de porc i pernil ibèric cuit

* Ravioli líquid de formatge gadità "Payoyo"
(Payoyo: formatge curat amb llard de porc ibèric)

* Pastís tebi d'ametlles amb sorbet (6 minuts d'espera)

* Cornet de mango amb el seu sorbet i pell de llima

* Bunyols de xocolata fred calent





2 comentarios:

La Taula d'en Bernat dijo...

Caram, quina bona pinta que té tot! I quina degustació més completa! He sentit alguns comentaris negatius sobre el Tickets referents a la qualitat-preu-quantitat, però la teva crònica m'ha fet venir ganes de provar-lo!

Petons!
Anna

Anónimo dijo...

Ahir nit hi vaig anar, nyam, nyam!
tot estava molt bó! Les teves fotos m'han fet ensalivar a les 9 del matí, jejeje.
Lourdes