viernes, 16 de abril de 2010

fonda marina

És la tercera vegada que vaig a la Fonda Marina, i mai n'he sortit decepcionada. Diuen els que hi van més sovint que a ells els hi passa el mateix.

Té una carta que sempre et sorprèn i on no hi falten mai els productes de temporada. L'elaboració dels plats és excelent però encara ho és més la materia primera que utilitzen.


A vegades m'han preguntat on es pot menjar bé a Badalona.
- Algun lloc que estigui aprop del mar- em demanen.

Tot i que desde les finestres de la Fonda no veureu el mar, si podreu olorar-lo, i és una opció que ja podeu apuntar a l'agenda.


Per més informació cliqueu aquí



* Carxofes amb pop i oli de nyores / Escopinyes amb favetes


* Tataki de tonyina amb ceba / Foie d'ànec, ceps laminats i ou poché



* Canutillos de crema / Sopa de coco amb pinya colada i menta




No hay comentarios: