lunes, 19 de octubre de 2009

i divendres (4)

DINAR










"Trinxat" de bledes
He de dir que després del fracàs d'ahir a la nit, avui les bledes han millorat. Uns quants grans d'all passats per la paella + una bona cansalada fregideta+ les patates i les bledes= boníssim!
Malgrat els comentaris positius (pel que fa a les bledes) que m'heu fet, tant a través del blog com en persona, decididament aquesta verdura no està dins dels meus plats predilectes.

SOPAR






Filet de vedella a la pedra i patates
Ens agrada la carn poc feta. Bé, més aviat crua. El problema de fer un filet molt poc fet es que t'he l'acabes menjant fred. Una solució és fer el filet a mesura que anem menjant. Es pot fer amb una planxa elèctrica o bé amb aquest invent que nosaltres fem servir sovint: la planxa de fer la carn al foc, col·locat a sobre la taula amb moooltes espelmes de quinqué a sota.

2 comentarios:

MaryLou dijo...

Molt bon menjar!!!
A mí si que m'agraden les bledes! primer ens las mengem bullides amb patates i (sempre fem més) quan sobren sofregidetes amb allets...Ummmm!!!
Petonets

Francesc dijo...

Xiqueta, fas una feinada cada vegada que et poses a la cuina, eh? Salutacions