jueves, 1 de octubre de 2009

dimecres (2)

DINAR









Peus de porc amb mongetes
Tant els peus com les mongetes els tenia congelats. La nit abans ho trec del congelador, i al moment de dinar només cal posar els peus de porc a la planxa i saltejar les mongetes amb una mica d'all


SOPAR









Crema de carbassó i porro amb pipes torrades

He fet la crema només amb carbassó i porro al vapor i després afegint una mica de crema de llet de civada (també es pot fer amb crema de llet de vaca però jo trobo que hi dóna un gust massa fort). La veritat es que ha quedat una mica insípida. Potser hi hagués hagut d'afegir uns formatgets...




Montagnolo (un formatge blau deliciós) i Brie amb torrades

2 comentarios:

Francesc dijo...

Què bo tot el que prepares... fa molt amb el nom del teu bloc. Salutacions

deliciosa martha dijo...

Moltes gràcies Francesc. La veritat és que són menus que no tenen gaire complicació. Només cal posar-hi ganes!