jueves, 1 de octubre de 2009

dijous (2)

DINAR










Amanida de mongetes (les que van sobrar d'ahir), ceba tendra, pebrot verd i tomàquet










Tonyina a la planxa


SOPAR










Escalivada (comprada ja feta) amb pa torrat










Sardines a la planxa
La sort de treballar amb els peixeters es que pots menjar peix molt sovint i a mooolt bon preu

3 comentarios:

MaryLou dijo...

Per a mí, un menú de festa!!!
Els menjars senziells a vegades son els que gaudin més.
Petonets

Anónimo dijo...

Hola bonica,
ahir vaig tenir sopar familiar a casa i per falta de temps (amb nens petits es dificil tenir temps per cuinar tranquils) vaig fer taules d'embotits, formatges i pates.I....vaig fer el teu paté de tomaquet sec que va ser un exit total! i a més a més és super facil de fer. Gracies bonica.
Per cert petons al nas rodó de la baldufeta.
Eva

deliciosa martha dijo...

Mary Lou, ja veus que amb coses ben senzilles s'arriba molt lluny i fas de cada dia una festa ;)

Gràcies Eva, li faré el petó a la baldufa de part teva!