miércoles, 23 de septiembre de 2009

dimecres

DINAR









Amanida de figues fresques, avocat, tomàquet, panses i pinyons










Tall rodó guisat amb verdures i arròs basmati
Quan arribeu a casa, abans de treure-us les sabates, poseu una cassola al foc amb oli i poseu-hi el tall rodó a foc fort que es vagi daurant pels dos costats. Un cop us hagueu descalçat el tall rodó ja estarà daurat. Afegiu-hi un parell o tres cebes mal tallades i un bon grapat de pastanagues pelades i tallades a trossos. També tres grans d’all sense pelar. Aneu remenant fins que quedin les verdures ben daurades. També hi podeu afegir un parell de branques de llorer, farigola, romaní… Un cop estigui tot ben cuit poseu-hi un raig de vi ranci i deixeu que redueixi. Afegiu aigua fins que el tall rodó quedi cobert i deixeu que faci xup xup fins que punxeu la carn i noteu que està tendra (aproximadament 45-60 minuts a foc mitg). No us oblideu de salpebrar. Espereu a que el tall rodó sigui fred per poder-lo tallar. Aquest plat el podeu fer el dia abans i així, quan arribeu a casa només l’haureu d’escalfar i bullir l’arròs. Facilíssim.
SOPAR
Macarrons amb salsa de tall rodó
Han quedat unes sobres de la barreja de verdures amb la salsa del tall rodó d’avui al migdia. Passat pel túrmix i amb un bon parmesà ratllat ha sigut un sopar ràpid, fàcil i bo.

4 comentarios:

Normal y Corriente dijo...

un 10 en aquest menú!!! Molt bó...

sil dijo...

Espectant esperant les teves receptes pels "manjares" per avui ;))
Besito

MariCalpi dijo...

Aquest cap de setmana tinc amics a sopar i em sembla que caurà el tall rodó!

deliciosa martha dijo...

Si us esforceu una mica per fer una bona presentació, el menjar de "cada dia" pot resultar igua d'atractiu