martes, 29 de septiembre de 2009

dimarts (2)

DINAR









Bonítol i porro a la planxa

SOPAR









Amanida de poma, tomata, figues fresques i parmesà
És el que quedava a la nevera: una poma de feia uns dies, dos tomàquets madurs, figues i una mica de parmesà de l'últim dia que vaig fer pasta. Però qualsevol ingredient és vàlid per fer una amanida. Normalment tot allò que teniu en poques quantitats i que no sabeu que fer-ne (una pera, una mica de formatge, un ou, alguna altra fruita, un pebrot, ...).










Bonítol a la planxa amb moniato
Li vàrem dir a la peixetera que "bonítol per 2" i ens en va posar per cuatre. Així que per sopar, una altra vegada peix. Aquest cop amb uns moniatos a la papillote (també poden ser bullits o al vapor)

1 comentario:

Isabel dijo...

Aquest menú m'agradat molt, el faré i ja et diré... tot fa molt bona pinta!!!
UN PETÓ!!