lunes, 28 de septiembre de 2009

dilluns (2)

RESUM CAP DE SETMANA

El més destacable són les gambes a la planxa de dissabte al vespre per compensar les males nits que estem passant (els qui teniu nens ja m'enteneu...)
Jo acostumo a fer tota la compra al mercat i a les botigues del voltant. Vull dir que no vaig mai a les grans superfícies. Penso que al final no t'acabes estalviant diners i la qualitat no és tan bona.
Si voleu menjar peix el dissabte, espereu-vos a que la plaça sigui a punt de tancar. Potser el material que queda no és de primeríssima qualitat (hi ha molts llocs on no es pot pescar ni dissabte ni diumenge i per tant el peix no és fresc del tot perquè és de divendres), però a canvi pagareu un preu una mica més baix ja que als peixeters els interessa quedar-se amb el mínim de peix a les seves càmares.










DINAR








Amanida de tomàquet, ceba, panses i festucs









Magret d'ànec amb figues
Poseu el magret en una paella. Sobretot no hi poseu ni una gota d'oli, ja que el mateix greix de l'ànec ja servei per la cocció. Poseu-lo primer pel costat de la pell a foc mitjà. Deixeu-lo coure uns 5-6 minuts. Després el gireu per l'altre costat uns 4-5 minuts i al moment de servir-lo el talleu de la mida que més us agradi. Mentres, poseu una mica de mantega (afegiu-hi sempre un raig d'oli perquè sinó la mantega sola es crema) en una paella i daureu les figues per tots dos costats.

SOPAR









Truita de carbassó amb pa amb tomata
Jo he fet servir un carbassó gran, l'he tallat en forma de mitges llunes, i l'he cuit a la papillotte durant 4 minuts. Després l'he daurat una mica a la paella. He batut 6 ous i hi he afegit el carbassó ja cuit. Surt una truita lo suficientment gran com per sopar dues persones plat únic.

1 comentario:

Sílvia A. dijo...

quins plats que fas!!! vaja menus diaris!!!