jueves, 24 de septiembre de 2009

dijous

DINAR










Amanida de tomàquet, ceba tendra, figues fresques i festucs










LLucets de platja arrebossats
Jo sempre guardo un plat amb la farina d'arrebossar el peix a dins el forn perquè sigui més ràpid i pràctic

SOPAR










Figues fresques amb pernil










Truita francesa amb pa amb tomàquet
El pa amb tomàquet queda molt més bo si el suqueu amb tomàquet i li poseu oli per tots dos costats

3 comentarios:

Albhert dijo...

Que dius sacrílega??!!! Pa amb tomata xucat pels dos costats??!!
La cuina moderna ja no respecta res de res !! ;)

sil dijo...

Per favooooor!!!
Em xiflen les figues!!!
Mmmmm....

deliciosa martha dijo...

Ei Albert! Com va tot? escolta, això del pa amb tomata sucat pels dos costats no és pas de la cuina moderna. Ho vaig tastar en un restaurant de carn a la brasa i all i oli i em va agradar molt. Tasta-ho! Només llavors podras dir si t'agrada ;)

Silvieta, ja saps! Afanya't a comprar-ne que la temporada de les figues és molt curteta!