miércoles, 15 de julio de 2009

fonda Xesc


Una molt bona opció per aquells/es que encara no tingueu plan per aquest estiu, o bé pels que hagueu decidit quedar-vos per aquí i voleu fer alguna escapadeta.

La Meritxell va estudiar amb mi direcció hotelera i vivia al Campus de la Universitat perquè era de Ripoll. Quan vàrem acabar l'Escola vaig perdre el contacte amb ella, i un dia que llegia el "Descobrir Cuina" la vaig tornar a trobar. Va conèixer en Xesc i van començar un projecte en comú: la Fonda Xesc.

Estan a Gombrèn, un petit poble molt aprop de Ripoll i des d'on podreu fer excursions per tot el Ripollès,una comarca amb mil encants.
Per aquest estiu proposen un "forfait" molt interessant:

- 2 nits
- 2 esmorzars
- 2 menú Fonda
- 2 menú degustació
130 euros/persona, begudes i extres a part

La Fonda Xesc és tot un referent gastronòmic del nostre país i val la pena apropoar-s'hi per conèixer les seves propostes. Si a més de gaudir amb el menjar sou dels que us agrada regar-ho amb un bon vi, no dubteu en deixar-vos aconsellar per la Meritxell.

Podreu trobar més informació de la Fonda Xesc aquí.















* Tartar de tonyina amb alvocat, poma i ous d'arengada














* Verduretes amb gambes i oli de julivert















* LLobarro amb Parmentier de tòfona i suc de rostit















* Peu de porc amb sobrassada i espardenyes














* Sopa de maduixes amb granissat d'alfàbrega i gelat de xocolata blanca















* Xocolata amb regalèssia i gelat d'eucaliptus

4 comentarios:

L'art de la cuina dijo...

ostres! hi vaig anar fa un temps, quan era més petita i estiuejava per la zona. una experiència memorable! ;)

salutacions d'una infiltrada novata en el món dels blogs culinaris!

pityenlacocina dijo...

que buena pinta, y que fotos, me ha entrado un hambre!

pity

fem un mos dijo...

Es un dels nostres restaurants preferits del Ripollès, un menjar mol ben elaborat i no parlem de la qualitat preu. Fa temps que seguim el teu bloc i me pres la llibertat de posar-lo a la llista dels blocs que segueixo, salutacions

Francesc dijo...

Ja sé que és una mica tard, però m'agrada molt aquest post. Salutacions