martes, 7 de julio de 2009

estômago

* foto de la pàgina web www.ecartelera
No havia sentit mai el títol d’aquesta pel·lícula fins que el David i la Marta me'n van parlar. Quina llàstima que treballs com aquests quedin amagats darrere de les grans produccions, perquè la veritat es que és una història que val la pena veure, a banda de que us agradi o no el tema culinari. És una coproducció brasilenya-italiana i val la pena veure-la en versió original.
Raimundo Nonato descobreix que te el do de la cuina. I també descobreix el poder que això li pot donar. La fotografia té imatges que em fan pensar en la delicada “Comer, beber, amar” i no se perquè, algun rerefons de la història sembla treta d’algun dels llibres de l’Anthony Bourdain. Potser és perquè s’explica la cuina des d’un lloc on no hi ha estrelles. O si.

6 comentarios:

Francesc dijo...

Aquesta pel·lícula la vaig veure anunciada fa un temps i me n'havia oblidat. A veure si la puc trobar en DVD, perquè m'agradaria veure-la. Salutacions

La cuina vermella dijo...

ooh, Deliciosa, gràcies per aquesta recomanació. Desconeíxiem aquesta pel·li!

Maurici Serra dijo...

Si et recorda a Comer, Beber y Amar de ang Lee, i als llibres d'Anthony Bourdain, s'ha de veure ja.

On la vas aconseguir?

gràcies.

deliciosa martha dijo...

Hola a tots tres!
Doncs Maurici, la veritat es que me l'ha passat un amic grabada. Si veus que no la trobes i algun dia passes per Badalona, te la deixo encantada!

F dijo...

disponible aqui: http://www.tusdd.com/index.php?showtopic=2962

salut

illetapitita dijo...

Peli apuntada!
Gràcies per la recomanació.
Una abraçada!