lunes, 4 de mayo de 2009

rotllet de carn i verdures

El Mauro, després de voltar món, decideix parar-se en un trosset de terra prop de Ripoll on no hi ha semàfors, papers per terra, soroll de grues ni obres per tot arreu.
Entre altres activitats, es dedica a criar bestiar i aquest any s'ha decidit a comercialitzar la seva carn. I en un món com l'actual on és difícil saber l'origen d'allò que mengem, un grup d'amics no em dubtat en fer-nos amb un lot dels seus productes. Nosaltres vàrem arribar tard per fer la comanda, però aprofitant que el Marc (el nostre veí i fill adoptiu) va encarregar "la carn del Mauro" em fet un pacte: ell la compra i nosaltres, un cop a la setmana, la cuinem i el convidem a sopar.
Em començat amb la "tapa" i la "culata", dues parts de la vedella (per veure on es troben cliqueu aquí), que normalment són una mica eixutes. Com que trobàvem massa senzill fer-nos un bistec a la planxa, em fet uns rotllets de carn i verdures.

INGREDIENTS (3-4 persones)
- 1 tall de tapa o culata per cap
- espàrrecs verds
- ceba tendra
- formatge Parmesà

COM ES FA
- Saltegem les cebes i els espàrrecs
- Posem oli en una paella i quan és calent hi posem la carn
- Hi col·loquem els espàrrecs, la ceba i hi ratllem una mica de Parmesà
- Emboliquem el tall en forma de rotllet i alhora de servir-lo hi ratllem una mica més de formatge

La idea és no fer gaire la carn per tal que quedi el menys eixuta possible. És una opció senziilla i fàcil per menjar el clàssic "bistec" d'una altra manera.

Per cert, estem parlant amb el Mauro, a veure si em deixa publicar tota la informació referent a la seva carn, aquí a "deliciosamartha" perquè tots i totes pugueu tastar-la!

3 comentarios:

La cuina vermella dijo...

Quina fortuna per tots que hi hagi gent com el Mauro. quan el vegis o parlis amb ell li podries enviar una abraçada de part nostre?
Molts petons a tu per explicar-nos-ho i una carícia a la petita, que ja deu ser molt gran!

MAR dijo...

Quina sort ... carn on coneixeu la procedència i tot plegat ... deu tenir gust i tot ... Molt xula la recepta aixi aprofiteu la part més eixuta de la carn ...

petonets
mar

illetapitita dijo...

Una recepta genial!
Que bé poder gaudir dels productes d'aquesta manera!
Una abraçada!