sábado, 25 de abril de 2009

almadrava park


Hi ha paisatges que ens fan viatjar a la nostra infància, sobretot aquells on em passat els estius. Aquells estius tan llargs, de gairebé 3 mesos, on hi cabien moltes experiències.
Aquesta Setmana Santa he pogut estar al costat d’ algú molt especial just en el moment en que ha tornat, després de molts anys, al seu propi paisatge infantil.

L’Almadrava Park Hotel de Roses és un hotel familiar. Està situat en un indret privilegiat, al capdamunt d’un turó on les vistes sobre la badia de Roses i la platja de l´Almadrava et deixen sense paraules. El Jordi, un dels fills del senyor Subirós, és l’encarregat de fer funcionar el negoci. La família Subirós també regenta el Motel Empordà, a Figueres, on podeu llegir-ne més coses aquí.

Vàrem triar un menú que ens va deixar un molt bon gust de boca: un turbot amb una salsa molt ben trobada, un steak tartar fet davant nostre (tal i com fèiem al restaurant de l’escola quan jo estudiava) i unes postres que ens va costar triar d’aquell carro que ens van plantar davant. A banda de la menció especial a la cuina, també destacar el servei de sala que era d’una professionalitat sorprenent difícil de trobar avui en dia. I curiosament aquesta visita a l’Almadrava Park també em va servir per descobrir un nou bloc per afegir a la meva agenda: el mâitre del restaurant va resultar ser un expert en vins, i més concretament en vins de la Borgonya. Així doncs us recomano la visita a l’hotel, al restaurant de l’hotel i al bloc “vins i roses”




* Croqueta d'arròs negre



* Turbot amb salsa de Martini i salsifís


* Steak tartar


* sorbet de farigola

Només el tenen dues setmanes l'any, just quan la farigola comença a florir.

* milfulls de crema i poma caramelitzada


* Hendricks amb Fever Tree i tota la badia de Roses per nosaltres


5 comentarios:

xevi dijo...

Quina bona pinta aquest gintonic en aquest entorn, però el Carles del S7t de Cadaques diu que s'ha de veure amb copa "balón" ;)
Una abraçada

MAR dijo...

Quina gracia nosaltres ens vem mirar l'hotel per fer el convit de la nostra boda, ja que l'entorn i les vistes .. doncs impressionants sense comentaris i la cuina la coneixiem i ens agrada molt ..oh sigui que ja veig que segueixen com sempre en la mateixa linia de professionalitat i de bona cuina.

petonets
mar

Laura dijo...

Estic salivant...
Aquest mil fulls de poma i crema.... hi ha una recepta per als amateurs i amants de la pastisseria i el dolç?

mmmmm!

Anónimo dijo...

Jo també penso com en Carles, és millor amb copa "balón". Ei Sílvia, recorda que a partir de juny us espera un gintònic al Llané...! Petons.
Maria Rosa

deliciosa martha dijo...

Si, si Maria Rosa, prenc nota segur!