domingo, 16 de noviembre de 2008

trinxat de fredolics amb botifarra

Per fer aquest plat em vaig inspirar en una recepta del Descobrir Cuina del mes passat. Tot i que el resultat no és pas el mateix, estava boníssim. És una manera d'aprofitar els bolets que tenim la sort de que ens regalin els amics aficionats a la pràctica de la caça d'aquestes delícies dels boscos.

INGREDIENTS per a 4 persones
- 350-400 de fredolics
- 1 patata grossa per cap
- 1 botifarra negra grossa
- 500-600 grs de cigrons cuits
- 2 cebes ben grosses

PROCEDIMENT
- Bullim la patata, la pelem i l'aixafem amb una forquilla fins que ens quedi com un puré
- Saltegem els fredolics, rectifiquem de sal i pebre i els barregem amb les patates bullides
- Per altra costat, sofregim la ceba fins que quedi ben caramelitzada i un cop enllestida hi afegim els cigrons i li donem un parell de voltes
- Ja podem muntar el plat: amb l'ajuda d'un motllo coloquem una base dels pastís de patata i fredolics (si veieu que us queda molt sec, podeu afegir-li un raig d'oli d'oliva per fer-lo més amorós). A sobre dues làmines de la botifarra negra daurades a la paella. I com a guarnició, munteu amb un altre motllo el saltejat de cigrons i ceba.

Bon profit!

No hay comentarios: