lunes, 27 de octubre de 2008

univers gastronòmic

Si mai aneu a la "Fira de Barcelona" per visitar qualsevol de les fires que s'hi fan us trobareu que hi ha moltes opcions per dinar. Vaig estar treballant durant 2 anys al departament de "Gastrofira" (departament que s'encarrega de gestionar molts del restaurants que pots trobar-hi) i sé bé del que parlo. Darrera hi ha un equip de gent fantàstic.

L'ànima de tot això és l'Albert, un gran amic i antic company de classe a l'Escola Superior d'Hostaleria. El secret és que s'ha sapigut rodejar de grans professionals. De fet a "les files" de molts dels restaurant hi ha ex-professors, ex-alumnes i ex-treballadors de grans locals i hotels que tenen en comú la passió per la cuina.

L'Univers Gastronòmic va ser la primera aposta de la Fira per fer un restaurant de qualitat. Tot i que ara ja li ha sortit un germà gran, el Nuclo, segueix sent un local de referència dins l'oferta gastronòmica de la Fira de Barcelona.

* espatlleta de xai desossada* tartar de fumats
* trinxat de la Cerdanya amb gambes

3 comentarios:

Mar Calpena dijo...

No tinc motius per dubtar que als restaurants d'entaular-se el nivell és bo. Però per motius de feina (el Saló del Còmic) em veig obligada a menjar a la Fira uns quants dies a l'any i t'he de dir que l'experiència ha estat, en el millor dels casos, oblidable. Espero que la iniciativa per dignificar el menjar que allà s'ofereix arribi aviat als establiments de consum ràpid, que al capdavall són els que més fem servir els que no som directius...

deliciosa martha dijo...

Hola Mar!
No recordaras pas el nom dels establiments on has menjat? T'ho dic perquè n'hi ha que són responsabilitat directa de la Fira de Barcelona i d'altres que estan sub-contractats a altres empreses. Si em saps dir quins locals, et prometo que transmeto la queica a l'Albert i al seu equip, que de ben segur els hi farà servei.

Mar Calpena dijo...

A veure, et parlo de les cafeteries dels pavellons on s'ha fet el Saló del Còmic. Em sembla que eren subarrendades (Aramark, potser?). Ara hem agafat el costum d'anar a dinar fora, en vista de l'èxit...