martes, 22 de abril de 2008

viatge a itàlia: el sopar degustació a al vedel


A les afores del poblet de Colorno, es troba el restaurant “Al Vedel” on a banda de servir àpats deliciosos, també basen part de la seva activitat en l’elaboració d’embotits artesans.
Una taula per 14 persones estava ja esperant-nos al bell mig de la sala espaiosa i amb molta llum. Un menú inesperat ens va sorprendre a tots/es:



Degustació d’embotits italians
- salami gentile
- culatelo
- fioquetto
- pancheta





Tortina de patata e prosciutto amb velouté de formatge de cabra









Ravioli de pollastre, carxofa i api









Punta de vedella “villena di nuovo”








Degustació de formatges (alguns)
- gorgonzola picant
- un de cabra i ovella
- un altre acabat amb mi
- i per mi el més bo: Bettelmatt piemonte (Tome)




Semi fred d’Amaretto (els altres)

Ens va sorprendre la relació qualitat-preu del restaurant, que amb comparació amb els de casa nostra, era força més econòmic: 35 euros per un menú degustació de 5 plats.

El restaurant també disposa de 2 fabuloses caves: una plena dels millors vins italians, i l’altra, més fosca i amagada, amb els embotits que van fent-se mica en mica.El primer dia a Itàlia va ser rodó.

1 comentario:

TV de LCD dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.