lunes, 14 de abril de 2008

berenar-sopar-verd-negre

Arriba un altre corresponsal disposat a explicar la seva manera de gaudir la gastronomia. És molt interessant observar com es relaciona la cuina amb la gent, com a cadascú li interessen coses diferents, com n'hi ha que només treuen les arts culinaries en ocasions especials, i com n'hi ha d'altres que decideixen fer-ne part de la seva vida.


per Yuss
Qualsevol excusa és bona per reunir uns quants amics a casa per compartir un berenar-sopar de diumenge, però per alguns, no hi ha millor excusa que la possibilitat de gaudir veient com el teu equip guanya un títol continental.

Tot pot començar amb uns xurros amb xocolata, reviure un viatge pel nord d'Itàlia ("Torino sempre ti ricordare") i acabar passada la mitjanit en una futura Patagònia ben dolça.

Després d'aquesta tarda nit, només puc dir una cosa: GRÀCIES PENYA !!!

MENÚ BERENAR-SOPAR
- olives negres d'Aragó amb oli
- pa amb tomata
- cebetes confitades italianes
- speck (pernil fumat d'orígen austríac i molt popular a Itàlia)
- formatge de Planoles amb chutney de tomàquet
- espàrrecs verds amb salsa Romesco
- xoriç de Cuenca
- i pastís de xocolata i galetes fetes per una argentina pastissera

No hay comentarios: