martes, 12 de febrero de 2008

Vitòria verd i negre. Copa i restaurants

No sé si existeixen de veritat les persones de sang blava.

El que sí sé del cert és que hi ha uns éssers que tenen la sang de color verd i negre. Fa molts anys que somiaven amb un marcador negre amb números verds. I amb una copa on poguessin buidar l’ampolla amb etiqueta “verdinegre” que un dia van comprar sense garantia.

Aquests homes amb carnet confessen en veu alta els seus somnis on els protagonistes són genis dotats de braços curiosos que inventen cada vegada que trepitgen la pista un nou ball per fer vibrar les ments més escèptiques. Moltes vegades el crit que surt de la comunió que es produeix a les grades pot semblar insultant, però és rebut com una autèntica ofrena pels que estan tocats per el do.

En fi, que els homes de color verd i negre han tornat sense veu. Però és la única cosa que s’han deixat a Vitòria. La maleta torna molt més pesada del que va marxar: la copa s’ha anat fent grossa amb aquests 11 anys!

Si voleu saber més del qui, com i quan, millor saber-ho de la mà d’un dels protagonistes.

Pel que fa al tema del menjar, aquests "penyistes badalonins" no s’estan de res. Aquest és el seu recull del bo i millor de Vitòria cuinat per en Yuss, corresponsal de deliciosamartha.

El Portalon
Plat destacat “Peus de porc farcits de foie”


Casa Felipe
Plat destacat “Calamares en su tinta”

3 comentarios:

Mar dijo...

deunidó...

deliciosa martha dijo...

Tan debó les Teresines tinguéssim una afició així per poder escapar-nos uns dies.T'asseguro que els "remembers" que van fer van ser impressionants

deliciosa martha dijo...

Tan debó les Teresines tinguéssim una afició així per poder escapar-nos uns dies.T'asseguro que els "remembers" que van fer van ser impressionants