jueves, 17 de enero de 2008

sopem en bloc

La Mar, autora de Baixa Gastronomia, va començar l’any una mica desinflada. En principi, tothom qui escrivim un bloc enogastronòmic, no ho fem per obligació, sinó perquè ens apassiona aquest món, i extra-laboralment dediquem una estona del nostre temps lliure a donar vida a les nostres respectives “cuines virtuals”, i a compartir amb qui ens llegeix, tot allò que ens sembla interessant.

Com deia, la Mar va estar a punt d’abandonar la seva aventura gastro-cibernètica. I és que a vegades, això d’escriure es converteix en una aventura que no saps massa bé com enfocar. Tal i com va dir ella mateixa “vull disfrutar menjant amb el bloc, no per el bloc”. Però la veritat és que a mi em va semblar una llàstima que un bloc com el de la Mar es tanqués. És un dels meus blocs de capçalera. Així que li vaig enviar un missatge per fer-la desistir, i suggerir-li que potser un sopar amb gent que escrivim blocs gastronòmics en català podria ajudar-la a recuperar la il·lusió.

Tal i com es desprèn dels seus escrits, la Mar va patir només una baixada momentània d’autoestima bloguera. I era d’esperar que una persona amb la seva força, després d’aquest inpass aixequés el cap i tornés a començar a “cuinar” els seus escrits ,si cap, amb més ganes.

La qüestió és que la sugerència inicial de fer un sopar i conèixer les cares dels autors/es dels diferents blocs gastronòmics escrits en català ha pres forma. Ja anirem informant de la trobada que promet ser ....deliciosa.

Si voleu més informació o apuntar-vos cliqueu aquí. La única condició és ser propietari/a d’un bloc gastronòmic.

No hay comentarios: