lunes, 21 de enero de 2008

la lluna, segona part

El divendres passat va començar un regal d’aniversari que es prometia ser rodó, i aquest cap de setmana s’ha donat per finalitzar.

Per continuar amb formes harmòniques, no podíem deixar escapar la oportunitat de veure un espectacle rodó arreu del món i que fascina a grans i petits: la Lluna. Al mes d’agost quan vàrem intentar veure-la, el cel es va negar en rotund descarregant llàgrimes i més llàgrimes, i ens va obligar a ajornar la nostra cita per més endavant.

Dissabte, després d’haver-nos esperat 5 mesos, vàrem poder gaudir de la Lluna en la constel·lació de Lleó, i gairebé plena. L'Observatori Fabra i l’astrònom que està al càrrec de les observacions és un bon lloc per fer un cop d’ull a aquest astre que tant a inspirat a tot tipus d’artistes durant segles. Val a dir que quan la veus per primera vegada per l’ull del telescopi, quan admires per primer cop els seus cràters i els seus mars, deixes una mica de banda tota la part poètica i mística que sempre ha envoltat a la Lluna i l’admires tal com és en realitat.

Observatori Fabra
902.22.21.91

No hay comentarios: