martes, 29 de enero de 2008

els blocs gastronòmics al Forum de Galícia'08


La presencia de blocs gastronòmics a la xarxa és cada vegada més nombrosa. S’estan convertint en una eina que està a l’abast de tothom, i suposo que un dels temes a tractar en el proper Fòrum de Santiago serà el paper que tenen aquests en tota aquesta revolució culinària-gastronòmica. Hi ha molts crítics que precisament “critiquen” aquests mitjans, argumentant que les opinions que s’hi troben són subjectives i moltes vegades pronunciades per “no professionals”.

Particularment són una eina que faig servir bastant. Quan he de sortir a sopar fora i vull tenir informació sobre un restaurant, no dubto en buscar als meus blocs de capçalera quina opinió en tenen.

Informació subjectiva? Evidentment, però no és també una informació subjectiva la que em pot oferir un crític gastronòmic?

No professionals? Tampoc hi estic d’acord. Que vol dir que un crític gastronòmic és professional? Tots els crítics gastronòmics poden acreditar una formació que els hi permet fer la seva feina?

De moment a Madrid Fusión ja s’ha obert el debat i aquí i aquí podeu llegir algunes de les opinions que els mateixos autors de blocs tenen sobre el tema.

No hay comentarios: