jueves, 10 de enero de 2008

arriba "al vostre gust" a TV3


Durant la classe que la Tana Collados ens va impartir dins el marc del màster en Gastronomia i Comunicació, ens va confessar en veu baixa, que estava engegant un nou projecte. Segons ens va explicar, es tracta d’un programa on es parlarà de la gastronomia, entenent que aquesta té infinitat de vessants.

Mentre el món sencer proclama la internacionalitat de la cuina catalana, i a jutjar pel nombre de mencions i èxits assolits pels nostres cuiners, sembla que aquesta teoria es confirma, aquí, a casa nostra i com acostumem a fer, passem gairebé desapercebuts. Com s’entén sinó que a la televisió autonòmica catalana hagin trigat tant a fer un programa on es tractin els diferents aspectes que engloba la gastronomia (culturals, socials, d’oci, industrials, relacionats amb la immigració,etc.)

Països com els Estats Units o Anglaterra, que no compten amb una cultura gastronòmica com la nostra, tenen revistes especialitzades en el sector: de vins, de gastronomia, de restaurants, ... així com programes a les televisions i tot una món muntat al voltant del què mengen i com ho mengen.

Nosaltres, aquí a Catalunya, comptem amb la revista “Descobrir Cuina” si parlem de suports escrits, i un quants programes repartits per el diferents canals catalans com el Karakia (33), la Cuina de l’Isma (TV3) o el Plat Combinat (BTV).

Així doncs estarem pendents d’aquesta nova incorporació a la graella televisiva:

AL VOSTRE GUST és un nou programa que s’emetrà durant 13 capítols a TV3 els dissabtes a les 19.55hrs. presentat per la Tana Collados.

Espero veure’n el primer capítol aquest dissabte, i poder-vos explicar alguna cosa més.

No hay comentarios: