jueves, 13 de septiembre de 2007

MV restauració

Ja sé que deliciosamartha es dedica a explorar tot allò que ens alimenta i que, basicament, són temes relacionats amb la cuina. Però avui he decidit que també és un bon espai per aprofitar i donar cabuda a tot allò que "alimenta", a tot allò que dóna de menjar de veritat a la gent que m'envolta.
Potser la felicitat a nivell laboral es basa en aconseguir establir la distancia més curta entre allò que voldríem fer i allò que fem. La meva germana, després de provar sort en el món de la logopèdia, l'estètica i l'hostelería, entre d'altres, ha aconseguit trobar el seu espai. I es que a vegades no trobem allò que busquem a la primera. Llavors es quan la nostra tenacitat i la creença de que algun dia apareixerà fan que no abandonem.
La Marta dóna vida pròpia a tots aquells mobles i trastos que amb el pas del temps han perdut la seva joventut. Els hi retorna la vida perquè ens parlin d'un temps passat i ens ajudin a donar-los una segona oportunitat. Són hores i hores i hores de feina i cabassos i cabassos de paciència, però els resultats són espectaculars.
Així que ja ho sabeu: traieu els mobles vells i oblidats al carrer, feu-los passar per les mans de la Marta i veureu com així, recuperareu una part del vostre passat.

Marta 676.93.43.48 / 93.398.73.39

* si algú més està interessat/da en publicar el seu negoci, només m'ho heu de fer saber. És totalment gratuït!!!

No hay comentarios: