miércoles, 1 de agosto de 2007

dinar d'estiu a "las rocas"

Vàrem començar al mes de març amb el primer casament, i des de llavors els nostres dies s'han convertit en maratons plenes d'obstacles que finalment hem aconseguit superar amb bastant d'èxit. Els nostres dies i moltes vegades les nostres nits, ens han deixat una temporada on hi ha hagut una mica de tot: amanida de llamantol amb mongetes verdes i vinagreta de nous, núvies exigents que han posat la nostra paciència a uns límits que mai haguéssim imaginat, dissabtes de 32 hores, discussions i ampolles robades, contractures i molts i molts i molts minuts compartits que han fet que ahir, ens regalessin un dinar a 10 metres del mar, i així, per un cop l'any, estar a l'altre costat de l'ofici, i deixar-nos servir, guiar i mimar per un professional d'excepció.


Els vaixells que ens van fer navegar per mars de presses, cambrers sense uniformar i un pèl joves, esferificacions de gaspatxo, habitacions d'hotel compartides i una "Cartuja Valenciana" plena de glamour, ens van deixar un obsequi per coronar el nostre dia regalat, on vàrem fer castells a l'aire i ens van despedir amb una classe particular de tai-chi, on ens van ensenyar a abraçar l'univers per deixar escapar els mals fums.

I una menció especial a "Las Rocas" i al seu propietari, Pepe. Quin plaer saber que encara existeixen racons com aquests, en una platja perduda al mig de la costa del maresme, i on l'hostelería encara és el que era.
No espereu trobar-hi cap element de decoració fashion, ni cap zona de chill out per fer el cafè, ni una cambrera moderna que us prengui nota amb accent argentí. El Pepe, la seva filla i un equip que porten treballant amb ell tota la vida són dels que viuen i senten l'hostelería com una filosofía de vida. El seu menjar i el tracte són exquisits. Clients habituals com els components de la Trinca, el Sardà o cuiners de professió, recomanen el seu establiment com un bon lloc per deixar-se perdre.

LAS ROCAS
Platja de Canet-St. Pol de Mar
Reserves:
* neus 677 830 743
* pepe 662 014 413

2 comentarios:

2Hungry dijo...

Yuppi!! Un altre al cabas!! Estic fent una llista de "pendeientes de ir" amb totes les teves recomanacions. Tu ves fent que no tindré temps d'anar a tots el puestos que recomanes... uy! millor no els penjis al blog que no tindré taula!! m'els has de dir a cau d'urella...
Vinga que us ho teniu guanyat màquines...

deliciosa martha dijo...

2hungry, suposo que aquest estiu també hi tindrà lloc alguna recomanació de la República Txeca, Hungría o Austria. Així ja tindràs una excusa per viatjar amb els 5 sentits ;)