lunes, 11 de junio de 2007

el extranjero d'albert camus

Ahir vàrem celebrar la primera jornada gastronomico-literaria amb "El Extranjero" de l'Albert Camus. El repte era que 5 persones ens llegíssim el mateix llibre per, més tard organitzar un dinar i fer la sobretaula. Sort del Ramon, que va exercir com un expert moderador amb tota la informació sobre l'obra i l'autor!
Vaig saber de la relació entre Camus i Sartre, o que un passatge de la seva obra, en la que el protagonista assessina a trets a un altre home va servir d'inspiració per a la lletra de la cançó "killing an arab" dels The Cure.
Vaig trobar al personatge principal del llibre, gris, aburrit i mancat totalment de passió, però el llibre en sí va ser molt alliçonador i totalment recomanable.

El menú per acompanyar el col.loqui va ser colorista, estiuenc i fet amb ganes, com la pasta con frutti di mare, el tabulé, les galetes fàliques i el còctel criature que és infalible...

INGREDIENTS
- gelat de llimona (quan més bo millor)
- fulles de menta fresca
- vodka

Les quantitats són orientatives ja que és un còctel que es pot fer a ull. Poseu en el got americà o minipimer algunes fulles de menta fresca, el gelat de llimona i un bon raig de vodka...DE-LI-CIÓS

No hay comentarios: