martes, 5 de junio de 2007

crepes


INGREDIENTS
- 250 grs. de farina
- 4 ous
- 1/2 litre de llet
- 50 grs. de mantega per la massa + mantega per cuinar-los
- 2 cullerades soperes de sucre

EL.LABORACIÓ
- Barregem la farina, el sucre i els ous amb una varilla de cuina.
- Un cop no ens quedi cap grumoll, hi afegim la llet a poc a poc i sense deixar de remenar
- Finalment hi afegim els 50 grs. de mantega fosa
- Si és possible, sempre és millor deixar reposar la massa un mínim d'1 hora a la nevera
- Posem una mica de mantega a la paella per evitar que s'enganxi la massa, i hi tirem, aproximadament un cullerot de massa. Esperem que es dori per un costat i li donem la volta.
- Aquest serà el moment de posar-li el farcit que vulgueu: xocolata, mermelada, formatge, fruita,...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

He de fer un berenar-sopar, m'he mirat les teves receptes, es el primer cop que t'he trobat, només et vull donar les gracies per la generositat de compartir tot això, ja que n'he tret molt profit. Se que hagués pogut treure idees de qualsevol altre, però has estat tu. Gràsies.

deliciosa martha dijo...

Gràcies a tú per aprofitar-ho!