viernes, 22 de junio de 2007

can mai tanquis


Un dissabte al mes marxo cap a les terres on el Montseny té casa seva, i després de compartir amb las lobas les energíes estelars que la Muriel ens ajuda a entendre, ens regalem un bon àpat a Can Mai Tanquis.

Sempre tenen un somriure, una paraula amable i aquelles bones maneres de les cases de menjar d'abans.

La cuina està en mans de l'àvia, que cuina un Conill amb Carxofes, un Peus de Porc Guisats, Mongetes amb Cansalada i Tripa amb Llengua que fan perdre els sentits.
A l'hivern, la mateixa llar de foc que hi ha al mig del menjador, serveix per fer les botifarres i les costelles directament al foc, que omple el menjador d'aquella olor que fa que se't activin, inmediatament, les papiles gustatives.Els Racó de Can Fabes és a només 20 metres de Can Mai Tanquis, però aquí hi trobes algo que les estrelles Michelin no poden regalar-te.

Menú: 8€ iva inclòs
Menú Cap de Setmana: 12€ iva inclòs

CAN MAI TANQUIS
Plaça del Bestiar 1
93.867.03.52

6 comentarios:

Hungry Ego dijo...

Entenc que es a Sant Celoni???

xevi dijo...

can mai tanquis té més estrelles que el racó de can faves i tu tens totes les estrelles del món per l'amor que poses a tots els teus plats.

El proper dia que trepitgis el Montseny ves a veure la meva avia a Viladrau i et donarà la millor melmelada de castanyes del món, segur que serà un bon complement per les teves creacions.

x

deliciosa martha dijo...

Hungry ego, i'm so sorry! Si,es clar,Can Mai Tanquis és a Sant Celoni ;)

deliciosa martha dijo...

Segur que la Tia Chapu estarà encantada d'acompanyar-m'hi...així segur que m'ajudarà a trobar-li EL MILLOR complement a la melmelada de la teva àvia.
Visquen les estrelles!!!

Joan l´escura dijo...

Soc un gran fan de can Maitanquis!, es la tipica cuina catalana,un servei exelent i prsonalitzat em agraiment i carinyo com a casa.

Anónimo dijo...

Moltes gràcies deliciosa martha i Joan escura, que conec personalment. Aquests gestos son els que ens ajuden a tirar endavant els negocis amb il.lusió i entrega. Petons a tots.