sábado, 31 de marzo de 2007

peus de porc amb salsa de cava a l'estil albert

És la gran sort de treballar rodejada de magnífics cuiners. Si un dia no saps què fer per sopar, entres a la cuina i inmediatament el servei "goggle cooking" es posa en funcionament, descarregant una pluja d'idees a cadascuna més deliciosa.

PEUS DE PORC AMB SALSA DE CAVA A L'ESTIL ALBERT

* 2 peus de porc
* 1/4 d'ampolla de cava
* 0.5 L. de crema de llet
* 1 caixa de xampinyons petits

- Es posa el cava a foc miga reduir fins que es quedi a 1/3 del seu volum inicial
- Es fa el mateig amb la crema de llet
- Es saltegen els xampis i es reserven
- Es doren (volta i volta) els peus de porc i es reserven
- En una cassola o recipient més alt que ample (això és perquè la salsa cubreixi el màxim possible els peus de porc) es coloquen els peus de porc, i s'hi afegeix la crema de llet i el cava previament reduits
- Al cap de 5 minuts s'hi afegeixen els xampis
- Es deixa fer xup-xup a foc lent uns 15 minuts i s'emplata sal-pebrant al gust



No hay comentarios: