sábado, 10 de febrero de 2007

verdura al forn amb arròs Basmati...i més!

Avui m'he emportat feina a casa. Però m'he emportat lo millor de la feina.

M'he emportat els bons dies alegres, la complicitat del despatx
per fer la nostra ,les confidencies dites en veu baixa i els "cotilleos", els vestits dels anys 70 que he posat de moda!, les llargues guardies a peu del canó, les nostres facetes com a decoradores i expertes en espelmes flors...i més!!!, aquests casi 50 anys que combinen perfectament l'esperit jove i canalla amb la maduresa i la saviesa pròpia dels anys viscuts (quina època la d'Eivissa!!!), la tendresa i la dolçor que sempre s'escapa de les mans i els ulls de la Betty i la Jud i el suport incondicional del Domínguez. Moltes gràcies!!!






I com que això no deixa de ser un espai on es vol donar especial rellevancia al fet del menjar, el nostre sopar d'avui ha consistit en:

* olives arbequines amb un raig de vinagre de poma
* provoletes (el formatge provolone que podeu comprar ja preparat per posar al forn) d'una carniseria de Badalona que algún dia tindrà un post en aquest blog per lo bé que ho fan
- d'olivada i anxoves
- de sobrassada amb pinyons
- de formatge blau i anous

* verdures al forn amb arròs Basmati i salsa de soja
- un manat de cebetes mini
- carbassa
- alls tendres
- espàrrecs verds
- carbassó
- carxofes
- tomàquet

Es tallen les verdures i es posen en una safata al forn amb un bon raig d'oli d'oliva Verge, unes fulles de llorer i una branca de farigola
Es van remenant fins que estan doradetes (tingueu la precaució de posar primer al forn les que triguen més a fer-se)
A part bullim arròs Basmati i el deixem "al dente"
Per muntar el plat coloquem una tasseta d'arròs i les verdures al costat







CONSELL
- Si voleu que el menjar no es refredi tan rapidament a la taula, abans d'emplatar podeu posar els plats buits un moment a dins el forn, de manera que estiguin calents quan emplateu el menjar. Aneu en compte de no cremar-vos!

* vi de la varietat Syrah de sud Àfrica, acabat de portar de Gambia. En vaig comprar dues ampolles i vaig pensar que serien per alguna ocasió especial. Ara ja només me'n queda una...

No hay comentarios: