martes, 20 de febrero de 2007

pastis de poma amb anous i keffir

Una recepta súper fàcil i ràpida d'un pastís de poma i anous.

RECEPTA
- 100 grs. de sucre
- 100 grs de farina
- 8 grs.de llevat
- 2 ous
- 1 pessic de sal
- 125 grs. de mantega fosa
- 2 pomes grans
- 2 cullerades de keffir

* Barregem la farina, el sucre ,el pessic de sal, el llevat i els ous amb una barilla (com la que es fa servir per batre els ous)
* Fonem la mantega (millor al bany Maria sinó es pot cremar) i li afegim a la barreja
* Un cop tallada la poma a daus grossos també li incorporem a la massa junt amb les anous
* Fornegem a 180º durant 30-35 minuts
* Quan estigui fred, servir amb una mica de keffir



NOTA: Es poden fer variants del pastís segons el vostre gust: cambiar les pomes per maduixots, afegir algún altre fruit sec (pipes, pinyons, panses,...), macerar abans la poma amb una mica de canyella perquè tingui un gust diferent, servir-la amb alguna mermelada en comptes de keffir...

TRUC: No traieu mai el pastís del forn quan estigui al punt de cuit que vosaltres vulgueu. Penseu que al treure'l del forn, segueix conservant l'escalfor, i durant una estona encara es va coent. És millor treure'l quan li falti just un punt per estar llest.

Estigueu atents i atentes...deliciosamartha ha començat a regalar petites porcions del pastís...mireu bé darrera la porta o a les finestres...

3 comentarios:

Lopensky dijo...

I la xocolata? On t'è la xocolata????

No xocolata, no party...

sil dijo...

Ho sento David, però amb les coses del menjar la meva fidelitat es in extremis.
Fins que no torni a fer el brownie amb la Xef Xurro, no sortirà publicat en aquest blog.

No rateta, no party...

David dijo...

Carai!!!
Aqui hi ha un rentat de cara! m'agrada molt com tens el blog ara, un disseny molt més acurat!! veig que ja no necessites dels meus serveis!! ooohhhh....
Veig que hi ha molts articles nous, o sigui q quan tingui temps ja hi faré una llegida! això del loftwines m'ho he de mirar...

Una abraçada,
kriyeng.