domingo, 18 de febrero de 2007

la petita xef Claudia


Si m'agrada trobar-me i rodejar-me de gent que els hi agradi enfarinar-se les mans, fer bullir una pasta fins que quedi al dente o tallar les verdures en la seva mida justa per fer-les al forn, aquest plaer es multiplica per mil quan la personeta que trobo està a punt de fer 8 anys.

La Claudia va tallar l'escarola amb una dolçor i una tècnica que ja els hi agradaria a molts!!! Després d'enviar-nos uns quants mails per decidir el dia i la recepta que faríem, el dissabte a la nit va arribar el moment.



RECEPTA DE L'AMANIDA CLAUDIA









- escarola
- olives negres
- espàrrecs blancs
- poma
- ceba tendra
- formatge de rulo de cabra
- tonyina
- anous
- olivada
- oli d'oliva i Acceto Balsàmic

Moltes gràcies Claudia!! Espero que després d'aquesta recepta en vinguin moltes més. No deixis d'acariciar els aliments amb aquesta dolçor que ho fas. Segur que ells algun dia t'ho agrairant.











4 comentarios:

Anónimo dijo...

si als 8 anys hagués tingut una mestra com aquesta, us asseguro que la master class d´avui al forum gastronòmic de Girona no la fa aquest tal Adrià. ;)

Anónimo dijo...

Hola Silvia e vist el teu blog una altra vagada i ja e vist totes les fotos i ja pensare una altra
REFETA.
La petita xeF.

Anónimo dijo...

La "Mindu" o (, com amb ella li agrada més,) Petita xeF està molt emocionada amb el teu blog.

Per una banda, ja has vist que pensarà en alguna altra "Refeta" per compartir, i per l'altra, vol fer el seu propi blog!!, per exemple: "tiraré fotos a les voreres de Pineda que estan fatal i diré a la gent que les tracti amb més carinyo".

En fi, tot plegat és per dir-vos que se m'està girant feina!!

Això de tenir una personeta tant inquieta fa que m'hagi de "posar les piles"

A veure si m'espavilo, pensem en "refetes" i aprenc a fer un blog!

Bona nit!!!

sil dijo...

Petita xeF,
pots estar segura que jo seria la seguidora número 1 del teu blog. T'animo a que en comencis un per posar-hi tot allò que et vingui de gust (no pateixis que si tens problemes tècnics, tinc alguns amics entesos en la materia, que estaran encantats d'ajudar-te).Segueix creant "refetes" per fer feliços als altres !!!!

Mama de la xef,
Moltes gràcies per el sucre...

Anònim,
Crec que seria molt interessant que els petits, a part de tenir professors de mates o llengua (als cuals acostumem a recordar tota la vida), poguessin tenir també professors de cuina. Llàstima que no poguem tornar als teus 8 anys per poder ensenyar-te a fer un pastís, però recorda que sempre hi ets a temps, i que l'art de cuinar no té edat...ni fronteres!!